home | ontdekkingsreizen   
 
 
 
 
 
 
 
Teamvorming en coaching

Teamvorming is een ontdekkingsreis. Woord & Daad daagt teams uit om in beweging te komen. In onze coaching leggen wij de nadruk op het zelfsturend vermogen, op plezierig én resultaatgericht samenwerken en op competenties voor leiderschap.

De reis begint op het moment dat wij uw organisatie binnenkomen. Sámen geven wij richting aan de teamvorming. Dan komt het moment om er daadwerkelijk op uit te trekken voor een meerdaagse wandeltocht in een natuurgebied. De groep vordert zo snel als de langzaamste aankan. Ervaringen als deze vormen het team, geholpen door onze observaties, interventies en begeleiding.

Teamvorming houdt niet op na een paar dagen in de natuur. In de weken en maanden na de reis blijkt wat werkelijk in beweging is gekomen. Wij begeleiden het team –en indien gewenst individuele teamleden- in de werksituatie totdat veranderingen in de standaardbagage zijn opgenomen.

Is uw organisatie ook toe aan een nieuwe impuls? Vraag dan hier meer informatie aan of neem contact op met Woord & Daad op 06 53 53 47 32.